Tuesday 20 April 2010

Šis un tas pagātnē tapis / Review of some dishes cooked in the past

Dzīve ir tik interesanta un notikumiem piesātināta, ka bieži nav vēlēšanās sēdēt pie datora un rakstīt blogā jaunas receptes. Top tikai bildes, kuras pēc tam ieguļas datora atmiņā un par interneta esamību nereti tā arī neuzzina. Piedāvāju dažas no tām:

Life is so interesting and full of different events that I often have no desire to sit at the computer and blog about new recipes. I only take photos before my meals, add to my files and forget about their existence. Today I decided to show you some:

Kukurūzas putraimu zupa ar dārzeņiem
Corn groat soup with vegetables



Sautētas sarkanās bietes ar tamarindu un "Elpas" sieru ar zaļumiem
Baked red beet in tamarind sauce with white cheese "Elpa" and fresh herbs



Rudzu miltu cepumi ar dabīgi žāvētām aprikozēm
Rye cookies with naturally dried apricots



Garšvielās cepts panīrs
Paneer baked in spices



Gī sviestā apcepta rozmarīna maize ar rīvētu sieru un svaigiem zaļumiem
Ghee-fried rosemary bread with grated cheese and fresh herbs



Ja interesē kāda no receptēm, rakstiet savas vēlmes komentāros!
If you are interested in any of the recipes, please write in comments.

2 comments:

  1. Mani interesē šī pēdējā - gī svietā apcepta rozmarīna maize ar rīvētu sietu un svaigiem zaļumiem! :)

    ReplyDelete
  2. Varbūt vari publiskot rudzu miltu cepumu ceceptīti.

    ReplyDelete